Op zondag 19 mei a.s. organiseert het Buurtplatform Sint Pieter, Jekerdal & Villapark de 4e Cultuurroute. In deze vierde editie bieden we heel bewust een aanbod dat voor álle generaties aansprekend is.

WA A R : S I N T P I E T E R , JEKERDAL EN VILLAPARK
WANNEER: 19 MEI 2019
VAN: 11.30 – 19.00 UUR

Met 24 activiteiten voor jong en oud in onze wijk kan interactief worden genoten, geroken, gekeken en geproefd van diverse kunst- en cultuuruitingen. Ook wordt een verbinding gemaakt tussen professionele kunstbeoefenaars en amateurs. Daarnaast krijgen de rijke historie en het erfgoed van onze wijk volop aandacht.

De Cultuurroute begint om 11.30 uur met het inmiddels traditionele openingsconcert door Harmonie Sint Pieter 1890 in de kapel van het voormalige Veldekecollege. Wethouder Jim Janssen zal aansluitend het officiële startsein geven.

Vanaf 12.00 uur starten de verschillende programma’s op locatie en we eindigen om 17.00 uur met een feestelijke afsluiting op de Vijfsprong met de band Captain Shiny, mede mogelijk gemaakt door sponsoring van een aantal buurtondernemers.

Bekijk het programma hier: 

Het programmaboekje ligt begin mei ook bij alle winkels in onze wijk. Ook zullen de programmaboekjes aan de kinderen van de basisschool worden meegegeven.

LET OP: Het aanbod is dit jaar nog uitgebreider dan voorgaande jaren, dit betekent dat u niet alle locaties kunt bezoeken. Naar welke kunstvorm gaat uw voorkeur uit? Welke locatie maakt u nieuwsgierig? Het aanbod is ruim. We adviseren u vooraf een selectie te maken met de cultuurroute-planner in het boekje! Laat u alvast verleiden!

Wij wensen u een mooie route toe!